Årsmøte Tirsdag 27 Feb på Baronen Bowling

ÅRSMØTE TIRSDAG 27.2.18 kl. 1900 i Baronen Bowlings møterom! Det innkalles herved til årsmøte. Se vedlagte sakliste. Forslag til årsberetning, regnskap og forslag til budsjett legges ut straks. Valgkomiteens forslag legges ut når det er klart ila. kort tid. Det har ikke kommet inn forslag til saker fra medlemmene, men styret har satt opp en info-sak om drakter. Møt opp! Det blir pizza og brus og mulighet for å slå av en sykkelprat etter den formelle delen av møtet.

30 års Jubileum for ÅOC 11. November på Akslahuset

Da har klubben vår blitt 30 år og vi må feire det. Vi inviterer medlemmer og tidligere medlemmer til tapasaften på Akslahuset 11 November . Pris pr snute 250 kr og innbefatter mat og enkel drikke. Men det er lov å ta med egen drikke.

Neste års utfordring: Lillehammer - Oslo

Hei alle! Det er på tide å vende blikket mot neste år og kanskje allerede nå begynne å sette seg mål. Vi ser at klubben har mange sterke ryttere og vi tror tiden er moden for å satse på den lille styrkeprøven Lillehammer - Oslo 2018. I utgangspunktet ønsker vi et rent klubblag og vi legger opp til fellestreninger tidlig vår hvor det vil bli terpet på rullekjøring. Målet må være at vi den 16 juni neste år stiller med 20 kjøresterke menn som er villige til å yte alt for laget; effektivt - sikkert - og FORT!

Ålesund Triathlon 3 September (Påmeldingsfrist 20 AUGUST)

Ålesund Triathlon er en konkurranse som alle kan være med på. Både sprint (individuelt og stafett) og olympisk distanse. PÅMELDINGSFRIST: 20 AUGUST