Invitasjon til ÅOC Terreng - 18 August 2018

ÅOC Terreng gjennomføres i området Fylling ? Svartløken i Skodje, Ørskog og Vestnes kommuner, lørdag den 18/8.2018. Rittet foregår med utgangspunkt i Engesetdalen, ca. 25 minutters kjøretur øst for Ålesund by. Sekretariat med målområde er ved Skytter-huset til Engesetdal-Skodje Skyttarlag. Rittet varierer fra ca. 9 km. til ca. 44 km., alt etter klasser. Løypene er helt uten asfaltpartier og er utenfor trafikkerte veger.

Startliste for ÅOC-tempoen 6 Mai 2018

Invitasjon til ÅOC-Rittet 2018

ÅOC Rittet 2018

Løypeprofil av ÅOC Rittet og ÅOC Tempoen 2018. Dette blir spennende

Årsmøte Tirsdag 27 Feb på Baronen Bowling

ÅRSMØTE TIRSDAG 27.2.18 kl. 1900 i Baronen Bowlings møterom! Det innkalles herved til årsmøte. Se vedlagte sakliste. Forslag til årsberetning, regnskap og forslag til budsjett legges ut straks. Valgkomiteens forslag legges ut når det er klart ila. kort tid. Det har ikke kommet inn forslag til saker fra medlemmene, men styret har satt opp en info-sak om drakter. Møt opp! Det blir pizza og brus og mulighet for å slå av en sykkelprat etter den formelle delen av møtet.