Startliste for ÅOC-tempoen 6 Mai 2018

ÅOC Rittet 2018

Løypeprofil av ÅOC Rittet og ÅOC Tempoen 2018. Dette blir spennende

Årsmøte Tirsdag 27 Feb på Baronen Bowling

ÅRSMØTE TIRSDAG 27.2.18 kl. 1900 i Baronen Bowlings møterom! Det innkalles herved til årsmøte. Se vedlagte sakliste. Forslag til årsberetning, regnskap og forslag til budsjett legges ut straks. Valgkomiteens forslag legges ut når det er klart ila. kort tid. Det har ikke kommet inn forslag til saker fra medlemmene, men styret har satt opp en info-sak om drakter. Møt opp! Det blir pizza og brus og mulighet for å slå av en sykkelprat etter den formelle delen av møtet.

30 års Jubileum for ÅOC 11. November på Akslahuset

Da har klubben vår blitt 30 år og vi må feire det. Vi inviterer medlemmer og tidligere medlemmer til tapasaften på Akslahuset 11 November . Pris pr snute 250 kr og innbefatter mat og enkel drikke. Men det er lov å ta med egen drikke.