Ålesund og Omegn CK

Sponsorer

Sponsorer

TAFJORD er et konsern bestående av morselskapet Tafjord Kraft AS og datterselskapene Tafjord Kraftproduksjon AS, Tafjord Kraftvarme AS, Tafjord Marked AS, Tafjord Fibernett AS og Tafjord Elektro AS.

I tillegg til produksjon og salg av miljøvennlig energi og infrastruktur for telekommunikasjon, tilbyr konsernet også avfallshåndtering ved forbrenning og vannbåren fjernvarme til kunder i store deler av Ålesund kommune.

TAFJORD eier 54 % Mørenett AS, som er et resultat av en fusjon mellom nettvirksomheten i tidligere Tafjord Kraftnett AS og Tussa Nett AS. Mørenett er et av landets største nettselskap.

Vårt hovedkontor er i Ålesund og vi har omlag 150 ansatte.

Rabattavtale: Da vi ønsker å jobbe for et større sykkelmiljø i vårt distrikt, tilbyr vi medlemmer i sykkelgruppene deres følgende vilkår med handel hos oss mot fremvisning av medlemskort.

3 års gratis service. Vi har eget verksted med fagfolk som tar seg av vedlikeholdet på din sykkel. På alle sykler kjøpt hos oss gir vi 3 års gratis service ved fremvisning av sykkelhåndboken som følger din sykkel. Du betaler kun for eventuell utbytting av slitte deler på servicen.

Fagkunnskap. Vi har et supermoderne verksted, med kvalifiserte medarbeidere som kan gi den beste servicen i markedet.

Tilbud. G-MAX har mulighet til å sende ut spesial tilbud til klubben og klubbmedlemmene.

VI SKAL BIDRA TIL AT DU FÅR EN MER AKTIV HVERDAG!

Som medlem hos oss er muligheten der for en treningsøkt akkurat når det passer deg. Aktiv trening består i dag av 11 treningssenter. Er du medlem på et av våre senter, kan du gjestetrene fritt på alle de andre sentrene innenfor gjeldende åpningstider(unntak 'Aktiv Gym'-medlemskap). Ta kontakt med resepsjonen når du skal trene på et annet senter enn der du er registrert som medlem. Medlemskort/bevis skal fremlegges også ved "gjestetrening".

Rabattavtale her
 

Rekdal Transport og Flytteservice ble etablert i 1985, og har i dag kontorer i Breivika Industriveg 41, Ålesund. Vi er den eneste aktøren innen flytteservice på Sunnmøre som er medlem av NFF (Norsk Flytteforbund), dette gir deg som kunde en garanti om sikkerhet og service.

Våre biler er tilpasset ulike transport behov, og med betjent lagerhotell og containerservice kan vi ønske deg som kunde hjertelig velkommen til oss.

Vi prioriterer deg som kunde og legger flyttingen/transporten etter ditt behov. Hvis du ønsker en seriøs aktør til å flytte for deg så er Rekdal Transport det riktige valget.

Rekdal Transport tilbyr flere tjenester enn du forbinder med et flyttebyrå.

 

Ålesund og Omegn CK

v/Hallstein Vemøy

styret.aaoc@gmail.com

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift